Bestelinformatie

 

iDEAL
IDEAL: online betalen via uw eigen bankBij deze betaalmethode kun je de betaling afhandelen in de vertrouwde omgeving van je eigen bank, waarnaar je vanzelf wordt doorgeschakeld. Daarmee is betalen met iDEAL net zo veilig als internetbankieren. Voor meer informatie zie www.ideal.nl

Overschrijving
Je ontvangt een e-mail met onze bankgegevens, zodat je het aankoopbedrag zelf kun overschrijven. Je bestelling wordt direct verstuurd zodra wij de betaling hebben ontvangen. Artikelen worden maximaal 3 dagen gereserveerd.

Factuur
Zodra de bestelling is verstuurd ontvangt u

een factuur per e-mail. Daarnaast zit er ook een geprinte factuur bij uw bestelling, waarmee u een artikel eventueel kunt omruilen/retourneren.

De prijzen zijn inclusief btw
Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% btw. Eventuele lokale belastingen en invoerrechten voor bestellingen buiten de Europese Unie zijn niet in de prijs inbegrepen. Deze zijn voor rekening van de klant.

Verzendkosten
Vanaf een bedrag van € 50,- zijn de verzendkosten gratis in Nederland. Buiten Nederland maar binnen Europa wordt € 12,=  extra in rekening gebracht en buiten Europa  is dat € 35,=  voor de extra kosten van verzending.

[/column-group]