Collectie

Welkom in de online winkel SlofDOOR, het wollen paradijs voor handen en voeten. Zowel  dames als heren kunnen in onze webwinkel terecht voor mooie comfortabele wollen (vilt) sloffen en handschoenen. De sloffen kunnen speciaal voor u gemaakt worden dus ook als u een afwijkende maat heeft kunnen wij voor u een mooie passende pantoffel maken. Door het isolerend vermogen van wol zijn de sloffen, zowel in de zomer als in de winter heel aangenaam aan de voeten.

Wilt u uw voeten of de voeten van een dierbare verwennen, dan weet u dat u bij  slofDOOR terecht kunt. Sloffen voor een frisse zomeravond of straks bij de haard. Een groen product uit Rotterdam gemaakt met respect voor u , het schaap en de omgeving.

Heeft u andere vragen over pantoffels, uw voeten of over wolproducten, schroom niet om contact met mij op te nemen.  Wellicht kan ik u verder helpen als het over wol, vilt of pantoffels gaat. Bij vragen over uw voeten zelf of mogelijke afwijkingen, zal ik altijd doorverwijzen naar deskundigen .